ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Фізична особа-підприємець Коренєва Наталія Петрівна, для забезпечення діяльності та функціонування підліткового акселератора Ampli (далі – Ampli), приймає на себе зобов‘язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які заповнюють дану анкету та, у зв‘язку з чим, передають Ampli персональні дані (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована) і зобов‘язується захищати конфіденційність цих персональних даних.

Суб‘єкт персональних даних

Користувач – фізична особа, персональні дані якої обробляються. Користувач, як законний представник своєї малолітньої або неповнолітньої дитини, передає Ampli персональні дані своєї дитини / своїх дітей.

Мета використання персональних даних

Метою використання персональних даних користувача є ідентифікація суб‘єкта персональних даних, як потенційного партнера, що використовуються з метою забезпечення діяльності та функціонування підліткового акселератора Ampli, обміну інформацією/новинами між сторонами для укладення відповідного договору, відносин у сфері реклами Ampli.

Збір та використання персональних даних

Заповнюючи анкету користувач надає свою згоду на обробку персональних даних та передає Ampli персональні дані про себе та свою дитину, а саме:

Персональні дані про користувача: прізвище, ім’я і по-батькові, паспортні дані, дані про зареєстроване або фактичне місце проживання, номери телефонів, електронна адреса та інші відомості в межах заявленої мети використання персональних даних.

Персональні дані про дитину: прізвище, ім’я і по-батькові, вік, стать, дані про зареєстроване або фактичне місце проживання, номери телефонів, електронна адреса та інші відомості в межах заявленої мети використання персональних даних.

Ampli також може здійснюється обробка даних користувача: файли cookie, ір-адреси.

Обробка та зберігання персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється за адресою: Україна, м. Київ, вул. Руденко 6, кв. 63.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки, але в будь-якому разі не довше трьох років з моменту заповнення анкети.

Взаємодія Ampli з третіми особами стосовно персональних даних

Ampli не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства України.

Захист персональних даних

Ampli використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення.

Поширення персональних даних без згоди суб‘єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб‘єкта персональних даних

Ampli доводить до відома користувача про його права як суб‘єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Зміна Політики

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства України.

Контакт

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, необхідно звертатися:

ampli.official@gmail.com